Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 352 – ”Alltid nån japan som gråter…”

Nördliv Avsnitt 352 – ”Alltid nån japan som gråter…”

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Jesper och Mattias.


Veckans avsnitt bjuder på en härlig variation av nyheter och annat spännande. Vi inleder med Q and A frågor från vår Discord – för att sedan gå till nyheter,  där vi bland annat pratar om att Embracer Group köpt upp studios hos Square Enix, som sedan i sin tur eventuellt ryktas köpas av Sony, en läcka som kan detaljera storyn till uppföljaren till The Legend of Zelda: Breath of the Wild, datum för Summer Games Fest och ett uttalande om att Final Fantasy XVI nästan är färdigt.

Sedan snackar vi även om följande spel; Jesper och Fredrik har spelat Trek to Yomi, Mattias har spelat Norco och The Sinking City, Fredrik har spelat VR-spelen Propogation VR och Cook-Out och Jesper har känt på 13 Sentinels: Aegis Rim och Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Avslutningsvis pratar vi om den nya filmen Doctor Strange in The Multiverse of Madness. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar