Hem ArtiklarAnime tips Netflix radar upp mängder med Anime!

Netflix radar upp mängder med Anime!

av Redaktionen

Netflix lägger i en högre växel!

Anime har fått sin plats på streamingtjänsten, men nu ökas mängden anime-shower i tablån. Inte nog med de nyligen utannonserade en live action serie för Cowboy Bebop, nu har flera rena animes även utannonseras – och det är inga okända serier som kommer direkt. Här är några:

Neon Genesis Evangelion 

Den klassiska serien kommer till Netflix under våren 2019. Serien som utspelar sig 2015 AD, visar ett Tokyo 3 som är under attack av kraftfulla varelser som kallas änglarna. Shinji Ikari är vald för att styra Humanoid Decisive Weapon Evangelion – det enda sättet för mänskligheten att slåss mot änglarna. Slaget om mänsklighetens öde börjar här. Vad exakt är änglarna? Vilken öde väntar de unga piloterna och mänskligheten själv? Serien kommer ta reda på när det lanseras någon gång under våren 2019.  

Rilakkuma and Kaoru

Regissören Masahito Kobayashi berättar om en kvinna trettioårsåldern som delar sin lägenhet med en två leksaksbjörnar, som helt enkelt bestämt sig för att bo där. En serie om att inse att hemligheten i livet ibland är så enkel som att koppla av. Rilakkuma och Kaoru startar 19 april på Netflix.

Saint Seiya: Knights of the Zodiac

Denna berättelse från regissören Yoshiharu Ashino följer äventyr av unga krigare som heter ”Knights”, som är svurna skyddare för den reinkarnerade grekiska gudinnan Athena. Varje riddare har en kraftfull rustning baserat på deras valda stjärnkonstellation, vilket är varför de är kända som Zodiacs riddare. De hjälper Athena i sin kamp mot mäktiga olympiska gudar som är inställda på att förstöra mänskligheten. Saint Seiya: Zodiacs riddare lanseras någon gång sommaren 2019 .

7Seeds

I en nära framtid där en jätte meteorit kolliderat med jorden, har alla levande organismer, inklusive mänskligheten, försvunnit mer eller mindre från planeten. Regeringen, som hade förutsett detta resultat, tog åtgärder för att motverka det värsta scenariot som kallades Project 7Seeds, där fem uppsättningar av sju unga män och kvinnor var noggrant utvalda och placerade i lag, där varje deltagare försökte sätt att överleva på en öde ö. Allt detta kan ses spelas ut när 7Seeds kommer till Netflix någon gång under April 2019.

Ultraman

Många år har gått sedan Ultraman senast syntes, och den legendariska hjälten har nu snarare blivit ett avlägset minne, eftersom det antas att han återvände hem efter att ha kämpat mot de många jättestora utomjordingar som invaderade jorden. Shin Hayatas son Shinjiro verkar ha en märklig förmåga, och det är denna förmåga, tillsammans med sin fars uppenbarelse i att han var Ultraman, som leder Shinjiro till strid med de nya utomjordingarna som invaderar jorden. Ultramans senaste inkarnation kommer från regissörerna Kenji Kamiyama och Shinji Aramaki, och kommer ha premiär den 1 april.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”ComingSoon

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar