Hem NyheterFilm/TV Nyheter DC Universe | Streamingtjänsten har nu releasedatum & prissättning!

DC Universe | Streamingtjänsten har nu releasedatum & prissättning!

av Redaktionen

Staterna får tillgång till DCs stora underhållningsförråd!

Det är nu bekräftat att DC Universe; deras egna streamingtjänst kommer ha premiär lördagen den 15 September. Dock bara än så länge i Nordamerika. Dagen som för övrigt även är den så kallade ‘Batman Day‘, passar sig extra noga. Den nya kanalen kommer ha en prissättning på $ 7,99 i månaden eller $ 74,99 för den årliga prenumerationen. På plattformen kommer nya originalserier som Titans köras på fredagar, men massor med kommande nya tv-serier och underhållning är på väg; med allt från Swamp Thing, Young Justice: Outsiders, Harley Quinn och Doom Patrol.

Men vid lanseringen så kommer det självklart finnas gott om klassiker såsom Batman: The Animated Series, Justice League, Justice League: Unlimited och Batman: The Brave and The Bold för att nämna några. Utöver detta så kommer det även finnas digitala serietidningar att läsa, vilket du kan göra direkt i mobilen eller på din TV.

Allt detta blev offentliggjort under den senaste DC Daily, en ny informativ serie som ska hålla intervjuer med DC-skapare och mycket mer. Se den första här nedan.

När och om denna streamingtjänst når Sverige, är i nuläget ej bekräftat eller kommenterat.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”ComingSoon

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar