Hem NyheterSpelnyheter GOG Galaxy 2.0 | Alla spel i en och samma klient, nu möjligt!

GOG Galaxy 2.0 | Alla spel i en och samma klient, nu möjligt!

av Redaktionen

Vad vi har väntat på denna möjlighet!

GOG Galaxy har funnits ute ett tag, men nu med dess uppdatering till 2.0, så blir det extra tydligt vad målet är; sammansvetsning av gamers. Nåväl, det är åtminstone visionen, och spelare kan redan nu gå till gogalaxy.com för att prova på klienten.

Det som den stängda betan visade, var många av de större uppdateringarna, där statusuppdatering från olika spelvänner över olika plattformar kunde samlas. Det gick nu att även lägga till vänner oavsett källa, och integrationen är större än någonsin – då hela 20 olika spelplattformar ges stöd.

Du kommer kunna importera och organisera alla dina datorer och konsolspel i ett bibliotek, installera och starta PC-titlar, hålla reda på framsteg och dina vänners status, prestationer och speltid över alla spelplattformar. 

Det är just nu GOG Galaxy 2.0 Open Beta som gäller för de som vill testa – vilket tas ner från GOGs hemsida. Vi ska själva ta en djupare titt på klienten, och se hur den på riktigt fungerar – och återkomma längre fram. Men är man nyfiken så är det bara att tanka ner och testa på.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”GOG.COM”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar