Hem NyheterPresseventGamescom 2018 Gamescom 2018 | Anno 1800 – releasedatum & trailer

Gamescom 2018 | Anno 1800 – releasedatum & trailer

av Redaktionen

Vad sägs om att kolonisera och industrialisera en ö! Nu vet vi när vi får göra det!

För de som följt Anno serien de senaste 20 åren, så vet man vad man får. Men med Anno 1800 så för man in expeditioner och upptäckter av nya platser och länder. Samtidigt som du kombinerar teknologiska framsteg, konspirationer, och allianser som hela tiden ändras – så får du ett klassiskt Anno fast i ny skrud. Dessutom så får vi information om spelets samlarutgåvor och vad de innehåller.

  • I Digital Deluxe Edition kommer spelarna att få basspelet och få tillgång till Digital Deluxe innehållet inklusive den första DLC av spelet ”The Anarchist”, spelens ljudspår, en artbook och exklusiva företagslogotyper.
  • The Pioneers Edition kommer att innehålla basspelet, en Steelbook, en 120-sidig artbook, 3 litografier och ett brev samt spelets ljudspår. Alla dessa saker kommer i en exklusiv samlingsbox. Utöver detta fysiska innehåll kommer den första DLC av spelet ”The Anarchist” och exklusiva företags logotyper också att finnas digitalt.

Spelet kommer komma den 26 Februari 2019 – för PC.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Gamescom”

Du kanske också gillar