Hem NyheterPresseventBlizzCon 2018 BlizzCon 2018 | Mobilspel och Remakes

BlizzCon 2018 | Mobilspel och Remakes

av Redaktionen

Blandade nyheter på årets Blizzcon!


Warcraft III: Reforged

Det gamla kultspelet får en remake, eller reimagening som utvecklarna säger. Vad det innebär i praktiken är en ny tagning på realtidsklassikern. Warcraft III: Reign of Chaos och The Frozen Throne kommer kunna spelas, med 62 uppdrag och över 40 timmar av gameplay i kampanjen. Spelet kommer någon gång under 2019.Diablo Immortal

För de mobila plattformarna (Android, iPhone och iPad) kommer ett nytt Diablo spel, som utspelar sig mellan Diablo II: Lord of Destruction och Diablo III. Spelet bjuder på unika zoner och ’dungeons’, och tar spelare allt från den fridfulla staden Wortham till Zoltun Kulles antika bibliotek. Det ser ut att bjuda på en klassisk hack’n’slash action direkt i fickan. Hur bra det kommer vara, eller för den delen när det ens kommer ut, återstår att se.

 

 

Ny inför Diablo och äger en Nintendo Switch? Läs då vår Diablo 3 recension, för lite mer insyn, och förhoppningsvis vägledning.


Vad tycker du om dessa nyheter? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar