Hem NyheterSpelnyheter Anthem | Story DLC kommer att vara gratis!

Anthem | Story DLC kommer att vara gratis!

av Redaktionen

Bioware har bekräftat att det kommande multiplayer Action-RPG spelet Anthem kommer få Story DLC som när de släpps blir kostnadsfria!

Utannonserandet som kom under PAX West Panel (tillsammans med nyheten om det kommande demot) säger att vi alltså kommer kunna se flera Story DLC komma. Sedan har BioWare inte gett några detaljer kring vad exakt detta innehåll ska bestå av, ej heller om det även kommer komma någon form av betalda DLCs längre fram. Däremot så har BioWare insisterat på att spelet ej kommer innehålla några ‘loot boxes’ eller för den delen någon möjlighet att köpa till sig fördelar (pay for power). Däremot finns möjligheten för kosmetiska förbättringar av något slag längre fram i ett eventuellt DLC-paket.

För spelare som inte kan vänta med att lägga händerna på Anthem, så ger förbeställningar eller medlemskap i EA Access eller Origin Access tillgång till ett fullständigt demo – som blir tillgängligt den 1 februari.

Anthem lanseras 22 februari för PC, PS4 och Xbox One.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”IGN

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar