Hem NyheterSpelnyheter Ace Combat 7: Skies Unknown | Multiplayer trailer

Ace Combat 7: Skies Unknown | Multiplayer trailer

av Redaktionen

Vad sägs om sköna luftstrider!

Det kommande flygspelet Ace Combat 7: Skies Unknown kommer kunna låta spelare få ut sina Top Gun drömmar, då man kan lira med sina vänner i upp till åtta spelare per match.

Från lanseringen av spelet på PlayStation4 och Xbox One fredagen den 18 Januari och på PC fredagen 1 Februari så kommer flygar-ess kunna strida mot upp till sju andra spelare i all-mot-alla Deathmatch-läge, och Team Deathmatch-läge.

Med 28 flygplan till sitt förfogande (samt ett extra flygplan i Deluxe Edition och ytterligare ett som förbeställningsbonus), så kommer det gå att anpassa sina plan med mer än 100 förbättrade delar och vapen, och sedan över 300 emblem och smeknamn, samt ge möjlighet att skräddarsy sin utrustning till vad som passar deras spelstil bäst.

Under matchen kommer spelarna med den högsta rankningen att markeras i spelet, och ges en ”bounty” på, för de andra spelarna, vilket kan ge högre poäng till dem som skjuter ner dem. Spelarna kommer därför att behöva skapa en bra strategi, och försöka ligga två steg före motståndarna, för att kunna få den slutgiltiga segern.


Ace Combat 7: Skies Unknown är satt att släppas den 18 Januari för PlayStation 4 och Xbox One och den 1 Februari för PC via Steam. PlayStation 4-spelare kommer även kunna spela en fullständig kampanj i standardläget och få en exklusiv VR-upplevelse på specifikt utvalda banor, utvecklat för Sony PlayStation®VR.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”BandaiNamco”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar