Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 259 – ”Levla upp en Dvärg?”

Nördlivs Avsnitt 259 – ”Levla upp en Dvärg?”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Danny och Mattias!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


I denna veckas avsnitt så tar vi upp Inside Xbox som var i veckan, där Microsoft visade upp trailers på spel som Scorn, Call of the Sea, The Ascent och The Medium. Vi tar och pratar om de spelen som vi såg som vi tyckte såg mest intressant ut för oss, plus våra tankar och åsikter om de andra spelen.  Självklart så pratar vi om det ”gameplay” klippet som Ubisoft visade upp i slutet av sändningen på Assassin’s Creed Valhalla och våra åsikter om vad vi anser är en gameplay trailer. Mattias har kollat på tv-serien Midnight Gospel och filmen The Town That Dreaded Sundown, som var den enda av de två som han kunde rekommendera. Danny pratar om The Shattering som han har recenserat, ett spel som tar upp ämnen som kanske inte lämpar sig för alla.  Danny och Fredrik har spelat Deep Rock Galactic och lekt runt i gruvorna som två busiga dvärgar. Fredrik har sett på DCs nyaste animerade film Justice League Dark: Apokolips War som inte är för den känsligaste tittaren. Han har även sett The Way Back som är ett drama med Ben Affleck. Och sist men inte minst så har Fredrik testat på Project xCloud streaming på mobilen.

Sen så avslutar vi dagens del med diskussions ämnet ”Spelarnas ”vita valar”! Spel vi ville spela men aldrig gjorde!”, här så tar vi upp några spel som vi ville spela, men som vi aldrig har tagit tag i och faktiskt spelat av olika anledningar.

Detta är de saker som vi kommer att tjöta länge och väl i veckans mumsiga avsnitt!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar