Hem NyheterSpelnyheter Middle-earth: Shadow of War officiellt! Kommer 25:e Augusti 2017!

Middle-earth: Shadow of War officiellt! Kommer 25:e Augusti 2017!

av Redaktionen

Efter läckan som kom häromdagen, så har nu Warner Bros själva gett info. Och ja, det kommer en uppföljare redan senare i år!

I Middle-Earth: Shadow of War, får spelarna lära känna en ny ”ring of power” och kommer att konfrontera de mest dödligaste av fiender, inklusive Sauron och hans Nazguls, i en monumental kamp om Midgård. Spelets open-world action-äventyr kommer komma till liv genom en utbyggnad av det prisbelönta Nemesis systemet. Personaliseringen från det första spelet kommer nu tillämpas på hela världen, där miljöer och karaktärer alla formas av spelares beslut och val. Allt som allt, kommer detta skapa en högst personlig värld som är unik för varje spelupplevelse.

Redan den 8:e Mars kommer en ny trailer komma; denna gång med gameplay.

Midgård: Shadow of War ™ kommer att finnas tillgänglig för Xbox One, Project Scorpio, Windows 10 PC (Windows Store och Steam ™), PlayStation®4 och PlayStation®4 Pro 25 augusti 2017. Midgård: Shadow of War ™ kommer att finnas tillgänglig som en Xbox Play Anywhere titel.


Är ni hypade för detta spel? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller hör av er till oss på info@nordlivpodcast.se med era tankar om den kommande releasen!

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar