Hem NyheterSpelnyheter Mafia III uppdatering ute nu.

Mafia III uppdatering ute nu.

av Redaktionen

Mafia III ger oss en ny uppdatering, där vi nu kan pimpa våra bilar och tävla om den het åtråvärda Griffin Marauder convertible!

För er som har spelat Mafia III, så vet ni att bilåkning är en sak som man gör väldigt mycket mellan alla uppdrag (där man kan avnjuta det fantastiska soundtracket). Men nu har vi i den senaste uppdateringen av spelet fått det nya tillägget ”New Bordeaux Racing”, där du kan modifiera dina bilar efter eget behag och köra i de 12 helt nya biltävlingar, där du vinner pengar och även nya delar för att bygga din egna muskelbil. Målet med detta är att komma på första plats i alla 12 tävlingar och vinna den ultimata racingbilen Griffin Marauder convertible.

[youtube link=”https://youtu.be/4jWlmP6QwAg” width=”1200″ height=”480″]

Så vad tycker du om det nya tillägget för Mafia III, kommer du att hoppa in igen för att köra runt och krossa allt i din väg, jag kommer ta mig åter igen in och tävla och bränna loss på gatorna i New Bordeaux . . .

Skriv dina tankar om den nya uppdateringen, här nedanför i kommentarsfältet eller skicka in till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar