Hem NyheterFilm/TV Nyheter Känd regissör tar sig an att regissera Batgirl film!

Känd regissör tar sig an att regissera Batgirl film!

av Redaktionen

Det står nu klart vem som ska regissera DC Comics kommande Batgirl film. Ingen mindre än Joss Whedon. Inte nog med att han kommer regissera; han kommer även skriva manus samt producera filmen. Kan det vara så att DC Comics äntligen insett hur de ska gå tillväga. Eller är herr Whedon ”skåpmat”.

Joss Whedon; känd för filmer som The Avengers och Avengers: Age of Ultron är oavsett vad man tycker, ett stort steg för DC Comics. Han har god hand om kända seriehjältar tidigare, och det ska definitivt bli intressant att se hur han tacklar denna film. En film som dessutom kommer vara del av DCU (DC Comics filmuniversum), gör att detta verkligen kan bli en vändpunkt för DC. Hittills har de flesta filmer möts av en mer blandad kritik från kritikkåren (även om de rent pengamässigt tjänat bra), och med detta tillägg så hoppas man säkerligen kunna komma ikapp Marvel på en helt annan nivå.

Inget är i nuläget sagt om premiärdatum för filmen; men antagligen så kan de inte vänta för mycket om de vill kofota in den i det befintliga universumet.


Vad tycker du om denna nyhet? Kommande tabbe eller bästa valet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på: info@nordlivpodcast.se

Källa: Comingsoon

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar