Hem ArtiklarGOTY - Game of the YearFolkets röst 2018 Folkets röst! Vilket är ert ’Game of the Year’-spel! | Kom in och rösta! | Tävling för de som vill medverka finns också! | Gilla & Dela

Folkets röst! Vilket är ert ’Game of the Year’-spel! | Kom in och rösta! | Tävling för de som vill medverka finns också! | Gilla & Dela

av Redaktionen

UPPDATERING! Omröstningen är avstängd! Invänta GOTY Del 2 för vinnare och slutgiltigt svar på vilka spel som vann Folkets röst!

Hej alla vänner! Nu är det dags att ta fram folkets röst – d.v.s. läsarnas/lyssnarnas Game of the Year 2018! Men inte nog med det vi har även i samband med detta en tävling (frivillig så klart) – där ni kan vinna lite sköna prylar och spel!

Vad är detta?

Detta är alltså er möjlighet att säga vilket spel som ni känner stod ut mest under 2018. De toppspel som röstas fram kommer tas med i podcasten som spelas in i slutet av December, och kommer presenteras i ett segment som (surprise, surprise) heter ”Folkets röst”. Några av motiveringarna kan komma att läsas upp i podcast avsnittet.

Men dessutom så finns det möjlighet att vinna lite sköna nördprylar – då man även kan skriva med sitt absoluta favoritspel för 2018, tillsammans med en härligt unik och originell motivering. Gör man det så kommer man delta i tävlingen. Självklart är det inget tvång – man kan lika enkelt bara rösta på de spel (bra som dåliga) i nedan omröstning. 

Vad kan man då vinna?

Bäst motivering ger följande i vinst:
  • Nördliv merchandise (T-shirt – fyll i er storlek i omröstningen).
  • Call of Chthulu (X1 eller PS4).
  • Xtrfy M3 Gamingmus signerad av Emil ”Heaton” Christensen. Bild 1 / Bild 2.
  • Nytt! Hitman 2 signerad badanka! Signerat av IO Interactive själva!
  • NBA2K19 (X1 eller PS4) från 2K Games

Nytt! Nu bestämt – tröstpris kommer att finnas!
Tröstpris för de som inte når ända fram med bästa motivering, men som ändå gör intryck är följande!

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Edition (PC)

Spyro Reignited Trilogy (Xbox One)


Tävling eller ej, vi hoppas verkligen att ni hjälper oss att få fram vilka/vilket spel som Ni tycker är årets bästa spel!

Omröstningen finner ni här nedan, alt. i ett separat fönster om man föredrar det – länk finns här!
 

Create your own user feedback survey

 

Tävling pågår till och med 26 December kl 23.59. Vinnare utses av en jury och meddelas via e-post kort tid efter tävlingen avslutats. Besvaras inte e-post inom två veckor från det att e-post skickats så ändras vinnande bidrag och vi kontaktar ny vinnare.  
 

Stort tack till de tillverkare/spelförlag som är med och samarbetar specifikt gällande tävlingen! Obs. Tillhandahållarna av spel har inget inflytande över juryns GOTY val.

Panvision/Focus Home Interactive – 2K Games/NordicGamesSupply – IO Interactive/MI5 Communications – Activision

Lämna en kommentar