Hem ArtiklarYouTube Tips figgehn + Wolfenstein II = mycket nöje!

figgehn + Wolfenstein II = mycket nöje!

av Redaktionen

För er som missat det så är Figgehn en kär gäst hos oss på Nördliv som poppar in lite till och från när man minst anar det. Så jag ville ta tillfället i akt och belysa honom lite med något som jag (Danny) personligen har suttit och fnittrat en hel del åt.

Om man har varit inne och kollat på Figgehns videoklipp på Youtube så är man van att det är lite blandad kompott av spel som han leker runt i och svär lite sådär som bara han gör. Men vill man få ut det bästa av honom så ska man se när han kör lite tok-action spel så som Wolfenstein II, där han röjer runt och ställer till med oreda för de stackars ovetande nazisterna (som bara jobbar vidare, ovetandes om vad som komma skall). Här nedan så har vi de 2 streaming sessionerna som han har släppt på Youtube i samarbete med Wolfenstein II: The New Colossus & Mi5Communication.

Del 1 ca 4 timmar.

Del 2 ca 4 timmar och 20 minuter lång, mycket tittande och massa skrattandes väntar!

Figgehns övriga och lika underhållande spelsessioner finner du på hans Youtube kanal! Och om jag ska rekommendera något så släng bara igång vilken som helst av hans GTA 5 klipp, så kommer du vara fast för en bra stund framöver.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

 

Du kanske också gillar