Hem ArtiklarYouTube Tips Lite Dungeons & Dragons i Vintermörkret

Lite Dungeons & Dragons i Vintermörkret

av Redaktionen

De flesta känner till Dungeons & Dragons. Det brukar dyka upp som ett element när filmer och tv-serier vill belysa hur mycket av en nörd en karaktär är. Well, good! Det här är Nördliv! Här lever vi för nördigheter!

Wizards of the Coast, företaget som äger Dungeons & Dragons och ger ut alla böcker osv. har under det här året kört igenom en av deras senaste officiella äventyr, Curse of Strahd, på deras Twitch kanal i en show som kallas ”Dice, Camera, Action”. Dungeon Master Extraordinaire Chris Perkins leder ett gäng nördar genom det förbannade landet av Barovia för att spöa på den onda vampyren Strahd, och sökandet efter de evigt gäckande våfflorna.

Första säsongen, och slutet på Curse of Strahd kampanjen, avslutades tidigare i veckan i det 31:a avsnittet, och alla delarna finns nu på WotCs officiella YouTube kanal. Jag rekommenderar den starkt!

Vissa avsnitt har lite dålig ljudkvalitet, speciellt de första få avsnitten, men det blir bättre sen. Storyn är bra, spelarna är roliga, och DMn gör ett extremt bra jobb.

Gillar du D&D eller rollspel i övrigt, är du ett fan av DCA, eller är du ny till det hela men tycker det låter spännande, lämna en kommentar nedan, eller maila in till oss på info@nordlivpodcast.se och lämna din åsikt. Gillar du inget av det, så kan du självklart höra av dig angående det också!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar