Hem Inför Nördliv Podcast Dubbel upp med gäster! | Alicia och Lucas från @MarioPodd gästar oss i helgen för att snacka E3 och mycket mer!

Dubbel upp med gäster! | Alicia och Lucas från @MarioPodd gästar oss i helgen för att snacka E3 och mycket mer!

av Redaktionen

Ibland får man slå på stort och denna gång blir det dubbel glädje!

Både Lucas och Alicia kommer besöka oss i helgens avsnitt av Nördliv! Så lyssna för tusan på avsnittet som kommer på söndag, för nu blir det åka av!

Nördliv på iTunesRSS

Alicia och Lucas har god erfarenhet inom spelbranschen; Youtube, poddpratande i @MarioPodd och skribenterfarenheter på @Kuribo_se är bara några av de strängar som dessa härliga individer har på lyran! Avsnitt 164 kommer spelas in på lördag 28 April, och kommer ha E3 2018 som diskussionsämne. Vad vi tror vi kommer visas upp där, och vad vi hoppas ska visas upp!

Så har ni några frågor och funderingar ang. ämnet i fråga så är ni välkomna att höra av er innan dess! Självklart får ni gärna skicka ”vanliga” frågor också!

Så maila in (eller använd något av de andra medier nedan) dina frågor, så försöker vi hinna ta med de under inspelningen på lördag!

Twitter – @nordlivse
Facebook – facebook.com/nordlivse
Mail – info@nordlivpodcast.se
Instagram – @nordlivse

ÅTERIGEN!
På söndag kommer ni kunna ta ner avsnitt nr 164 på iTunes (eller via valfri podcast app) av Nördliv där Alicia medverkar.

Peace out!
(Med reservation för ev. förändringar)

Du kanske också gillar