Hem NyheterSpelnyheter Crusaders of Light förregistrering öppen nu!

Crusaders of Light förregistrering öppen nu!

av Redaktionen

NetEase Games presenterar för oss Crusaders of Light, ett free-to-play MMORPG för den mobila plattformen.

Skapa ett guild med upp till 40 medlemmar för att ta er an episka bossfighter och Dungeon raids, tillsammans i jakten på dess väl skyddade skatter. Välj att vara en Ranger, Warrior eller en av Mystic klasserna.

Spelet har över 300+ timmar speltid för dig att investera i världen och ta dig upp till den legendariska level 45. Visa upp dig på arenan i 1v1, 3v3 eller 5v5 PVP matcher, och slå dig fram för en chans till kraftfullare utrustning!

Du har tusentals olika objekt till handa för att skapa din karaktärs utseende och hur du vill spela spelet; spelet erbjuder hundratals olika val på hur du går tillväga i ditt spelande.

Om man förregistrerar sig så får man ett gratis ”Starter Class Pack”. Spelet har även olika nivåer av gratissaker som låses upp om man samlar poäng genom att gilla och dela spelet på Facebook. Den högsta nivån är en tävlingen ”Fastest Dungeon Raid Competition”, där man skall klara av en dungeon på snabbast tid (detta då under en specifik utvald tid), där prissumman är 400.000 Dollar. Dock så måste man vara 40 som deltar i detta och man måste alla vara level 45, men om man klarar av detta så går man därifrån 10.000 Dollar rikare (dock före skatt).

Spelet har även inbyggt voicechatt, där du kan prata med dina vänner världen över, ta selfies, och dela med dig och visa upp din hjälte.

Spelet släpps till iOS 13 Juli och Android 20 Juli. Spelet släpps även till Facebook Gameroom till sommaren.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Nyheten presenteras i ett samarbete med: Kinguin

Du kanske också gillar