Hem NyheterSpelnyheter Burnout Paradise Remastered utannonserat från EA

Burnout Paradise Remastered utannonserat från EA

av Redaktionen

För tio år sedan kom det sista Burnout spelet – nu är det äntligen dags för en remaster! Äntligen!

Fans av det kaosartade racingspelet Burnout har nu en bra anledning för att fira. Criterion Games, som idag ligger under Electronic Arts har precis utannonserat Burnout Paradise Remastered, som kommer att bli tillgängligt 16 mars 2018 PlayStation 4 och Xbox One. Spelare, nya som gamla kommer få möjligheten att bekanta sig med Paradise Citys värld, både i racing såväl som ren och skär förstörelse. Detta högoktaniska massförstörelseaction spel innehåller utöver basspelet även de åtta add-ons som släpptes till Paradise. Inte nog med att vi kommer få ta del av världen igen, det kommer även inkluderas av ett rad tekniska förbättringar, såsom högupplösta texturer i 4K med stöd för 60 FPS – för PS4 och Xbox One.

”När folk tänker på Criterion Games, kommer de ofta ihåg Burnout-franchisen och med god anledning. Vad vi skapade för 10 år sedan är lika roligt och unikt idag som det var då” säger Matt Webster, General Manager at Criterion Games. ”Burnout Paradise är en öppen världsarkadsracer byggd för att ge spelarna spänningen i att tävla med/mot sina vänner, på ett fritt sätt som både är sömlöst och nedsänkt. Med Criterions varumärkehastighet och förstörelse med fantastiska stunts och spektakulära kraschar. Med releasen av denna remaster kan vi dela den här actionfulla och innovativa online upplevelsen till en helt ny generation av spelare.”

Burnout Paradise Remastered kommer finnas digitalt och i butik för $39,99 (ca 400 kr) på PlayStation 4 och Xbox One. Den kommer att finnas tillgänglig senare i år på Origin for PC, för första gången med Big Surf Island-tillägget till PC-spelare. EA Access-medlemmar kommer också att spela Burnout Paradise Remastered före den globala lanseringen, från och med den 9 mars 2018 via Play First Trial.

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=f4JqCmt9hzE” width=”1200″ height=”480″]


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”ComingSoon

 

Du kanske också gillar