Hem ArtiklarYouTube Tips Assassin’s Creed Origins Gameplay!

Assassin’s Creed Origins Gameplay!

av Redaktionen

För de som stannade efter Ubisofts presskonferens på E3, så visade de upp en mer ingående blick på gameplay för Assassin’s Creed Origins. För de som missade; I got you covered!

De visar upp och förklarar förändringar som de gjort till combat, klättring och parkour, och andra gameplay relaterade saker. Se själv nedan.

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=0FrlgHF1-1c” width=”1200″ height=”480″]

Assassin’s Creed Origins kommer ut den 27:e Oktober!

Som ett fan av serien sedan det orginala Assassin’s Creed kom ut 2007, så är jag väldigt hypad. Jag är dock lite skeptimistisk till det nya mer RPG-aktiga levelsystemet, även om jag tycker om sådant i andra spel, så vet jag inte riktigt om det passar till Assassin’s Creed. Kartan är enorm dock, och jag ser fram emot att få utforska och samla på mig alla collectibles!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar