Historia

av Redaktionen

Allt började redan 2013…

I januari av nådens år 2013 fick herrarna Fredrik, Max och Danny idén att starta en nöjes podcast. Resultatet blev ”Unknown Fanboyz”, som levde en skygg tillvaro långt från iTunes smäcktande topplistor.

Men vad det gav, var blodad tand till att utvecklas, hitta nya mål och nya ambitioner. Så när ”Unknown Fanboyz” till slut slutade under vintern 2013 så försvann inte tankarna om en spelpodcast. Snarare tvärtom. För under året som kom, så byggdes det upp ett antal tankar, idéer och ambitioner, som slutligen resulterade i skapandet av spelpodcasten ”Nördliv”.

Idag är Nördliv långt mer än bara en spel podcast. Vi recenserar spel, tillbehör, hårdvara, film och TV-serier. Vi publicerar krönikor, nyheter, gästinhopp, tips och en allskön blandning av youtube tips. Och vi har ett antal skribenter, recensenter och ordinarie podcast medlemmar, som vi fått lyckan att lära känna.

Ambitionen för oss är att nå längre med varje podcast, förstå mer av vad spelvärlden faktiskt innehar, och framförallt träffa nya människor och få nya erfarenheter. Så följ oss gärna i vårt fortsatta äventyr ut i etern.