Hem ArtiklarYouTube Tips Vad skulle du gå med på för 1 miljon?

Vad skulle du gå med på för 1 miljon?

av Redaktionen

Såvida man inte är en person som vill leva så minimalt som möjligt, så kan jag nog med största säkerhet kunna säga att ingen skulle säga nej till 1 miljon dollar. Men, vilka konstiga villkor skulle du gå med på för att få de pengarna?

Detta är premissen för Rooster Teeths sketchserie ”Million Dollars, But…”, där tre personer sitter runt ett bord och ger varandra konstiga villkor för den eftertraktade miljonen. Saker som att din mat skulle skrika varje gång du åt av den, eller att dina händer skulle helt plötsligt förvandlas till slumpmässiga objekt, är bara två alternativ som dyker upp i dessa bizzarra och väldigt underhållande sketcher.

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=9lCzIypqt7E” width=”1200″ height=”480″]

Första delen imbeddad ovan, men här finns hela playlisten för alla avsnitt.

Personligen så tycker jag den här serien är väldigt intressant och rolig, inte bara för att det är kul att se vad de hittar på för udda villkor, utan för att jag har en polare som konstant ställer liknande frågor till mig. Så det är väldigt kul att se andra människor ställas inför liknande frågor.

Roligt nog har Rooster Teeth även gjort ett kortspel baserat på denna serie, som är uppbyggd väldigt mycket som Cards Against Humanity. Finns att köpa här.


Vad skulle du gå med på för konstigheter för 1 miljon? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

 

Du kanske också gillar