Nördliv rollspelar!

av Martin "Fyghar" Johansson

I dessa tider kan man ibland önska bort sig till en annan värld, så varför inte så slag i saken och hänga med när tärningspodden, Jesper och Bomby kastar sig huvudstupa över Dungeons & Dragons 5th Edition på Twitch!


Fyghar kommer vara spelledare och guida både oss spelare samt er tittare genom äventyret Dragon of Icespire Peak som är avsett för nybörjare, vilket kan passa bra för de som är nyfikna på att spela rollspel. 

Joel spelar en Tiefling Warlock vid namn Felix Aust som har slutit en pakt med en djävul, men till vilket pris?
Peter tar rollen av Barbarian Dwarf vid namnet Thorval Highstone. Han har svurit sig till guden Torm och gör det han kan för att göra platsen han är på bättre i Torms namn.
Bomby spelar en Half-Elf Cleric. Född som oäkting sökte sig Gael till templen och religionen för att hitta sig själv, lyckades han?
Jesper
spelar en Dragonborn Bard. Jämfört med sin familj och barndoms vänner sökte sig den drakfödde Delmirev sig till musikens värld. Kommer han stå upp för sig själv eller kommer äventyret leda han på andra tankar?

Om ni vill kolla hur det här gänget började umgås och om de kommer klara av de olika utmaningar som garanterat kommer dyka upp i deras väg så är det bara att ställa larmet. Vi kommer sätta igång på Twitch kl.19 ikväll, vi ses där!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar