Hem NyheterE3E3 2018 Nintendo – And the winner is…. | Fredriks reflektioner #E32018

Nintendo – And the winner is…. | Fredriks reflektioner #E32018

av Redaktionen

Nintendo hade 45 minuter, där första delen hade oväntat många utannonseringar med datum!

Nintendo konferensen gick av stapeln och spel som är värda att påpeka är (ej alla – enbart urval):

Daemon X Machina, Xenoblade Chronicles 2, Super Mario Party, Fire Emblem Three Houses, Fortnite, Overcooked 2, Killer Queen Black, Hollow Knight, Octopath Traveler, Starlink Battle for Atlas, Pixark, Dragonball Fighter Z, Captain Toad Treasure Tracker, Crash Bandicoot N Sane Trilogy, Asmodee Digital, Ninjala, Fifa 19, Ark: Survival Evolved, Wasteland 2: Directors Cut, Dark Souls Remastered, SNK Heroines: Tag Team Frenzy, Monster Hunter Generations Ultimate, Wolfenstein II: The New Colossus, Megaman 11, Mario Tennis Aces och Super Smash Bros Ultimate.

Förinspelat men fylligt!

Visst var det lite ”cringe” här och var, men överlag så var det ett bra videoklipp som visades. Framförallt så var det fullt av datum, och spel som redan nu var ute. Förvisso många spel vi redan visste skulle vara ute nu, men ändå.

Det bästa var nog två saker – mängden spel (över 30st) och att merparten var med datum. Nintendo vet om att det andra året är viktigt för en konsol; och slår absolut inte av på takten ens det minsta. Dessutom var det en väldigt bra spridning av spel, där några stod ut specifikt för mig.

Super Mario Party (5 Okt 2018), såg roligt och enkelt ut, även om klippet var lite genant i hur människorna upplevdes. Men överlag så måste jag säga, att jag definitivt vill spela detta med min yngsta dotter. Sedan så har vi Overcooked 2, som blir exklusivt, och definitivt ser roligt ut med vänner. Pixark och Ark: Survival Evolved (den senare är jag sjukt intresserad av, då jag är nyfiken på hur de löser det ur en ren teknisk aspekt). Jag älskar crafting/survival spel, så dessa kan göra sig riktigt bra i handhållet format. Sedan hade vi Wasteland 2, Captain Toad Treasure Tracker, Monster Hunter Generations Ultimate och Megaman 11 som alla kan komma att bli spel jag tittar närmre på längre fram.

Självklart hade det varit bra med fler stora titlar; det nya Metroid vore kul att veta vad som händer med. Men att denna mängd av spel visades upp har nu bara cementerat E3 2018 till ett av de mest fylliga mässorna på flera år. Så förvänta er inte ett lika fullsmockat event nästa år….det säger jag bara.

…and the winner is….nja…kanske inte Nintendo, för min egen del. Men nog tusan ligger de himla långt upp på listan i alla fall. Men som med allt så handlar det om vad jag personligen prioriterar, och inte så mycket som att de hade en sämre konferens/videoklipp. Bra grejer hur som helst!

 

Se vår samlingssida, för video på denna konferens och de övriga!

 


Vad tycker du om Nintendo konferensen? Maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se eller skriv till oss på Twitter @nordlivse

Du kanske också gillar