Hem NyheterFilm/TV Nyheter Jumanji trailern är här!

Jumanji trailern är här!

av Redaktionen

1995 så fick vi uppleva den första Jumanji filmen med Robin Williams, och nu 22 år senare så får vi äntligen en uppföljare.

De stora skillnaderna från den första filmen är att istället för ett brädspel så har vi nu istället en spelkonsol och att vi denna gång inte har karaktärer som kommer ut ur spelet till vår värld, utan denna gången så får vi istället följa med in i spelets värld. I huvudrollerna så har vi Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart och Karen Gillan.

I trailern så får vi följa fyra skolungdomar som i.o.m. en bestraffning måste städa källaren på skolan (väldigt udda bestraffning) och hittar en gammal spelenhet som de testar för att fördriva tiden. Hux flux så sugs de in i skärmen och blir förvandlade till de karaktärer de valde för spelet. En intressant vinkling då vi ser den komiska aspekten av att se den fåfänga och bortskämda tjejen nu förvandlats till en fet medelålders man (tihi). Trailern ser väldigt underhållande ut och lovar gott för filmen, men frågan är om den kan överkomma originalfilmen med Robin Williams . . ?

Jumanji kommer ut den 5 January 2018!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Sony Pictures Entertainment Youtube

Du kanske också gillar