Hem NyheterSpelnyheter HITMAN 2 Elusive Target | Sean Bean

HITMAN 2 Elusive Target | Sean Bean

av Redaktionen

Mer mumma för Hitman fans!

Elusive Target-uppdrag är unika, high-stakes-kontrakt som är gratis för alla spelare, och som tillåter spelare en chans att ta ut sitt mål på underhållande sätt, men om det inte är framgångsrikt genomfört så kan kontraktet inte göras om. När Elusive Target Nummer. 1 är tillgängligt måste spelarna stoppa Mark Faba (aka Sean Bean) innan han kan utnyttja sin kunskap i expertövervakning, infiltration och demoleringsförmåga. Om någon kan ta ner Faba för sista gången, så är det Agent 47. 

HITMAN 2 introducerar nya sätt att leka, med Sniper Assassin , ett fristående läge som ger upphov till en co-op-upplevelse för Hitman- serien för första gången, så att två spelare kan arbeta tillsammans online för att ta ner sina mål. HITMAN 2 har också ett ny tagning på 1-versus-1 multiplayer-läge i och med Ghost Mode, där spelare kan sätta sina mordkunskaper på prov medan de konkurrerar mot varandra online, både som Agent 47. 
 
HITMAN 2 är nu tillgänglig för PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One-familjen av enheter, inklusive Xbox One X och PC. En recension av spelet kommer komma från vår sida under nästa vecka.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar