Hem NyheterFilm/TV Nyheter Första planschen för kommande Texas Chainsaw Massacre släppt

Första planschen för kommande Texas Chainsaw Massacre släppt

av Redaktionen

””The Face of Madness Returns”…

Det har viskats om en kommande Texas Chainsaw Massacre-film, producerad bland andra av Fede Alvares och Kim Henkel, ett tag nu. Äntligen får vi ta del av de första riktiga livstecknen av den gamla skräckseriens nya del via en plansch (se nedan), en nervkittlande, men skral, hemsida och ett citat som utlovar att ”dårskapens ansikte återkommer”.

Enligt den officiella beskrivningen från Legendary Entertainment, studion bakom filmen, så följer den kommande uppföljaren Tobe Hoopers original från 1974. Om det innebär en direkt uppföljare i stil med Texas Chainsaw 3D (2013) eller en total reboot som efterliknar Hoopers mörka ton är i skrivande stund osäkert, detsamma gäller den slutgiltiga titeln.

I registolen finner vi David Blue Garcia som endast regisserat en film innan, den ljummet mottagna Tejano. Hur Garcia hanterar arvet av en skräckklassiker återstår att se. Premiärdatum är ännu inte satt, men vi kan antagligen räkna med ett släpp under 2021 då inspelningen redan ska vara avklarad.

För de som inte kan vänta på de nya filmen så finns TCMs ikoniska Leaterface tillgänglig under en begränsad tid till både Call of Duty: Modern Warfare och Warzone i Halloween-eventet The Haunting of Verdansk, tillsammans med ingen mindre än Saw-seriens Billy the Puppet. Vad man tycker om det kan man ju fråga sig, men skräckserierna visar att de definitivt är vid liv.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Bloody Disgusting

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar