Hem NyheterSpelnyheter Dreamfall Chapters Konsolrelease!

Dreamfall Chapters Konsolrelease!

av Redaktionen

För de som levt under en äventyrslös sten de senaste åren, så släpptes uppföljaren till The Longest Journey och Dreamfall till PC i fem episoder mellan 2014 och 2016. Nu så kommer The Final Cut!

Hittills så har Dreamfall Chapters bara existerat i digitalt format på PC, men i och med The Final Cut, vilket är en komplett och uppgraderad version, så kommer det nu på fysiskt skiva till Xbox One och PS4. PC versionen har inte blivit utannonserad ännu, men förväntas dyka upp snart efter konsolreleasen. 

För de som är intresserade av spelet, men inte har tid/ork/lust att ta sig an de tidigare två spelen i serien, så finns nedan en video som ger dig en basic hum om vad som hänt tidigare! (Jag rekommenderar dock att spela de tidigare spelen; de finns båda på Steam för helt ok priser!)

Dreamfall Chapters The Final Cut kommer till Xbox One och PS4 den 5:e Maj!

Jag backade Dreamfall Chapters på Kickstarter hela vägen tillbaka i 2012, och har spelat alla fem ’kapitel’ av spelet. En helt värdig uppföljare till Dreamfall, om inte till The Longest Journey, och personligen så hoppas jag på att ytterligare spel i tvillingvärldarna kommer dyka upp i framtiden. Speciellt så hoppas jag på att The Longest Journey Home kommer produceras, trots att skaparna sagt att det är högst otroligt.


Har du spelat något av spelen, eller är intresserad av att spela dem? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

 

Du kanske också gillar