Hem NyheterSpelnyheter Rise of the Necromancer Pack kommer 27 Juni

Rise of the Necromancer Pack kommer 27 Juni

av Redaktionen

Det är nu fem år sedan Diablo 3 kom, och efter ett stort antal uppdateringar (och en mustig expansion) så kommer nu äntligen en nytt paket, som denna gång innehåller ingen mindre än en Necromancer!

Visserligen var inte mottagandet av Diablo III direkt överväldigande positivt; men Blizzard har under åren som gått ändå förvaltat sitt spel väl. Med uppdateringar och förändringar så är Diablo 3 (och indirekt expansionen Reaper of Souls) i mångt och mycket väldigt väl använd av spelarna. Märkligt nog så var inte en av de mest fundamentala klasserna (för Diablo) med; Necromancern. Men nu kommer de råda bot på detta.

Nästa vecka,  den 27 juni, så kommer spelarna till slut kunna döda de döda(?), då ”The Rise of the Necromancer Pack” kommer gå att köpa. Dock så bör det poängteras att Reaper of Souls expansionen krävs för att spela denna karaktär. På konsol så behövs det inte tänkas på dock, då Ultimate Evil versionen innehåller expansionen.

Prismässigt så kommer det ligga runt $15 (runt 130 kr) vilket i sig kan vara något att ifrågasätta; men å andra sidan, om man är utsvulten på grindande med en ny karaktär, så kanske det är småpotatis. Paketet ger också tillgång till extra karaktärs slots, några nya stashflikar (på PC), ett porträtt, banner, sigil, accent och pennant, ett helt nytt husdjur och några kosmetiska saker för dina husdjur.

Om du inte redan äger Diablo III på konsoler och vill uppgradera (eller vill äntligen hoppa från Xbox 360 och PS3) kommer Blizzard att släppa en ny digital version för köp. Med det fina namnet ”Eternal Collection”, så kommer det innehålla allt för att få dig att hoppa in i spelet igen (eller för första gången).

Slutligen kommer även nästa vecka att se release av Patch 2.6.0 för spelet. Detta kommer att medföra två nya zoner (The Shrouded Moors och The Firstborns Tempel), Fables of the Fate (som blandar upp befintliga zoner i nya kombinationer) och Challenge Rifts (som är veckovisa utmaningar baserade på nuvarande Greater Rifts). Enligt den officiella FAQ behöver du inte Necro-paketet för att spela allt detta.

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=2ad3hvpG1jg” width=”1200″ height=”480″]


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Blizzard

Du kanske också gillar