Hem NyheterSpelnyheter Resident Evil 4-trailer ger mer insikt i det kommande spelet!

Resident Evil 4-trailer ger mer insikt i det kommande spelet!

Mumma för RE fans!

av Redaktionen

Under Playstations State of Play gavs mer info i trailerform – för det högst efterlängtade spelet!

Nya detaljer om den kommande releasen av Resident Evil 4 gavs igår. Den senaste videon på den efterlängtade titeln gav en glimt av Leon S. Kennedy som utforskade flera nya miljöer, ett spännande utbyte med Jack Krauser och mer! Vid sidan av detta tillkännagav trailern också en kommande demo för Resident Evil 4 och bekräftade att ”The Mercenaries”-läget kommer tillbaka som gratis DLC efter lanseringen. 

Resident Evil 4 kommer den 24 mars 2023 till PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S och PC via Steam.


Under sin flykt från en liten europeisk by till Las Plagas måste Leon och Ashley Graham navigera i flera miljöer som kontrolleras av kulten Los Illuminados. Tvärs över ett vidsträckt slott, förfallna gruvor och mer möter de ännu fler infekterade bybor, galna kultister och lömska fiender smittade av parasiten Las Plagas. Leon och Ashley måste navigera i dessa fiender samtidigt som de ska dechiffrera de mystiska designen av dolda mekanismer, esoteriska pussel och lockande hemligheter. Duons väg till säkerhet korsar även med den beräknande specialstyrkans operative major Jack Krauser.


Resident Evil 4 följer alltså Leon S. Kennedy sex år efter hans helvetesupplevelser i den biologiska katastrofen i Raccoon City. Hans beslutsamhet fick honom att rekryteras som en agent som rapporterade direkt till USA:s president. Med erfarenheten av flera uppdrag i ryggen skickas Leon ut för att rädda presidentens nyligen kidnappade dotter. Leon spårar henne till en avskild europeisk by, men efter att ha tagit den första kontakten upptäcker han att något definitivt inte står rätt till med lokalbefolkningen. Resident Evil 4 ser ut att bevara essensen av originalet samtidigt som man använder Capcoms egenutvecklade RE Engine för att leverera moderniserat spel, en omarbetad storyline och livfullt detaljerad grafik. Resident Evil 4:s VR-läge har börjat utvecklas som en gratis DLC . Men mer information om den längre fram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar