Hem Allmänt Valnir Rok | Tips på julkul i Viking MMO

Valnir Rok | Tips på julkul i Viking MMO

av Redaktionen

Sugen på ett mer udda rollspel/MMO, då kan denna julhelg vara rätt tillfälle…

MMO:et och rollspelet Valnir Rok, där du bestämmer ditt eget öde mellan orädda vikingar, listiga handlare och grymma bestar. Valnir Rok är ett Multiplayer survival-spel i early access, där juletiden nu inträffat på allvar. Och med det (om man har lust att prova med kompisar) så finns nu ett gyllene tillfälle, då spelnycklar kan ges till de som hittar tomten!

Letar du efter en trevlig och gratis julklapp i spelformat? Ja, då kanske detta kan vara värt att kika på. En Valnir Rok-nyckel till en vän kanske? Hitta jultomten, ladda upp en skärmdump av jultomten i Drekiberg Labyrinth, lägg till hashtaggen #valnirsanta och tagg din vän. Detta fungerar med både Facebook, Twitter och Instagram.

Vidare har Valnir Rok just haft en större uppdatering som innebär bättre beräkningar av skador, avståndsbaserat projektilfall och fixering av olika mindre buggar. För en komplett lista över uppdateringarna, titta här

”Vi vill verkligen sätta Valnir Rok till betastatus under de kommande månaderna. Därför planerar vi att lägga till lite slutspelinnehåll och verkligen bli av med några irriterande buggar.”, Säger Sebastian Rahmel, VD för encurio GmbH.

Valnir Rok på Steam – eller kan hittas på deras officiella hemsida.

Ett litet tips så här i juletider! 🙂


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”PR Nordic”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar